Creëer een nieuwe Poule

Op deze pagina maak je een nieuwe formule 1 poule. Om een nieuwe poule te kunnen maken moet je eerst geregistreerd zijn. Meedoen is geheel gratis en om je te registreren is alleen je e-mail adres en naam (of schuilnaam) nodig.

Nu registeren/inloggen!

Veelgestelde vragen

Onze 'F1 poule' is geheel gratis, gebruikersvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor de grand prix van 2023. Het is erg gemakkelijk en snel om een voorspelling te plaatsen en te wijzigen. Waar wacht je nog op? Creëer een nieuwe F1 Poule

Op dit moment is er geen beperking aan het maximaal aantal deelnemers

Om een F1 Poule aan te maken, moet je eerst een account aanmaken. Hierna kun je een nieuwe poule aanmaken en andere spelers uitnodigen om mee te doen via WhatsApp of email.

Voorspellingen kun je maken tot vlak voor de start van de race. Hierna zijn ze vergrendeld en kun je ze niet meer aanpassen. Voorspel de uitslagen en zet de coureurs in de juiste volgorde die je denkt dat zullen winnen.

De tussenstanden worden elke 5 minuten tijdens de race bijgewerkt. Hierdoor kun je altijd de laatste ontwikkelingen volgen van jouw poule.

De puntentelling is gebaseerd op de uitslagen van de race en de juistheid van de voorspellingen. Bekijk de spelregels voor meer informatie over de precieze puntentelling.

Ja, je kunt in meerdere poules spelen en je voorspellingen apart voor elke poule invoeren.

Slechts je e-mail adres is noodzakelijk.